Los periodos son diferentes en cada mujer. “, Hay una variedad de razones para el sangrado entre periodos:,” Los anticonceptivos hormonales son una causa común de sangrado vaginal entre periodos.

Los periodos son diferentes en cada mujer. “, Hay una variedad de razones para el sangrado entre periodos:,” Los anticonceptivos hormonales son una causa común de sangrado vaginal entre periodos.

También puedes experimentar: “, La hinchazón en la base de tu cuello es otro signo común de un trastorno de la tiroides., Los fibromas son tumores musculares que se desarrollan en la pared del útero. La majoritatea fibromului nu este canceros și su dimensiunea poate varia de la o semilă de manzană până la dimensiunea unei toronja sau pomelo., Los fibromas pot face ca tus perioadele să fie foarte dureroase și suficient de abundente ca pentru cauzarea anemiei. De asemenea, poți experimenta:, “La majoritatea fibrelor nu sunt necesare tratamiento y los síntomas se pueden aliviar con analgésicos de venta libre (OTC, en inglés) și un supliment de hierro, și dezvoltă anemie. “, La endometrioză afectează 1 de fiecare 10 femei în vârstă reproducătoare. Aceasta este o condiție în care el tejido que normalmente recubre el útero crece fuera de este., “La endometriosis causa calambres menstruales muy dolorosos e incluso debilitantes. La endometriosis también causa sangrado abundante, períodos prolongados y sangrado entre períodos. “, Alte simptome pot include:,” La cirugía exploratoria este unica formă de diagnostic a endometriozei. În prezent nu sunt cura pentru afecțiune, dar simptomele se pot controla cu medicamente sau terapie hormonală. Este bine să știu că obezitatea cauzează nereguli menstruale. Las investigaciones muestran que el sobrepeso afectează nivelurile hormonale și de insulină, ceea ce poate interfera cu ciclul tău menstrual.El creșterea rapidă a greutății poate cauza și nereguli menstruale. El augment de peso y los períodos irregulares son signos comunes de SOP e hipotiroidismo, y tu médico debe evaluarte. “, La pérdida excesiva o rapidă de greutate poate să-ți facă perioada de detenție.

No consumir suficientes calorías can interferir with the production of the hormonas that se Requieren for the ovulación., “Se consideră că nu există un greutate mică dacă nu există un indice de masă corporală inferior a 18.5. În plus, de asemenea, pot fi experimentate fatiga, dolore de cabeza y pérdida de cabello. “, Consulta a tu médico si:, Se demonstrează că exercițiul intens sau excesiv interfiere cu hormonii responsabili de menstruație.,” Las atletas y las mujeres que participan en entrenamientos y actividades físicas intensivos, as the bailarinas de ballet, a menudo developan amenorrea, un afection in the that the period se interrumpe o detiene. “, Reduceți-vă antrenamentul și creșteți-vă conținutul de calorii poate ajuta la restabilirea perioadelor. tu ciclo menstrual al interferir temporal cu partea părții cerebrale care controlează hormonele care reglementează ciclul tău.https://harmoniqhealth.com/ro/potencialex/ Tus perioadele ar trebui să revină la normalitatea după care a scăzut tu estrés. Prueba are 16 techniques for aliviar tu estrés., “Ciertos medicamentos can interferir with your cycle menstrual, that include:”, Habla con tu médico acerca de cambiar tu medicamento., “Aceste tipuri de cancer pot cauza schimbări în ciclul tău menstrual, în plus de sangrado între perioade sau perioade abundente. El sangrado durante o después de las relaciones sexuales y el flujo inusual son otros signos y síntomas de estos tipos de cánceres. “, Recuerda que estos síntomas suelen ser causados ​​more common by other problems. Habla con tu médico si esto te preocupa., “Hay varias causas posibles de períodos irregulares, muchas de ellas requieren tratamiento médico. Haz una cita para ver a tu médico si:”, Tu médico te hará questions about your historial médico y querrá saber despre:, “Ciertos exámenes médicos de asemenea se pot folosi pentru a ajuta la diagnosticarea cauzei de sânge neregulat, care includ:”, El tratamiento depende de la causa de tus períodos irregulares y puede requerir trata una afección médica subyacente. Tu médico te poate recomanda unul sau mai mulți dintre următoarele tratamente:, Las teknikas de reducción del estrés, de asemenea, pot ajuta și sunt incluse, „Monitorizați-vă perioada este o idee bună, chiar și atunci când dvs. perioada este regulată.

Puedes hacerlo en un calendario o en un cuaderno, o folosind una de la multe aplicații de monitor de perioade disponibile. “, Comienza a monitorear your period marcando el primer day in un calendario. En unos pocos meses comenzarás a ver si tus períodos son regulares o diferite fiecare mes., Lleva un registru de următorul:, “Los períodos irregulares tienen diferentes causas, some de ellas graves. Tu médico puede ayudarte a determina la causa y ayudarte a que tu ciclo se regularice. Una dieta echilibrată, face exercițiu regulat și evită estrele, de asemenea, poate ajuta. “, Citește articolul în engleză., Ultima revizuire medicală la 17 octombrie 2019,” CBD cu spectru larg conține și alți cannabinoizi găsiți în planta de canabis, cum ar fi CBN și terpențe, dar de obicei fără THC, deși urme … Artrita psoriazică se poate dezvolta la orice vârstă și cercetătorii încearcă să stabilească modul în care vârsta de debut afectează simptomele și tratamentul. Aflați … “, Unii cercetători au legat artrita psoriazică (PSA) și tratamentele sale de un risc crescut de apariție a unor tipuri de cancer. Aflați mai multe despre PsA și …,” Microbiomul cuprinde bacterii bune și rele, ciuperci și multe altele. Aflați despre modul în care microbiomul poate influența dezvoltarea artritei psoriazice … Artrita psoriazică (PSA) poate duce la dureri articulare și mobilitate limitată, ceea ce poate face exercițiul dificil. Aflați despre exercițiile pentru PsA aici. “,” El sangrado vaginal entre periodos menstruales no suele ser motive de preocupation. Si el sangrado es ligero, se llama ‘manchado’. Las causas por las que puede ocurrir, son muchas e include modificări hormonale, leziuni sau o afecțiune subyacente.El sânge între perioade se refera la orice sânge pe care îl urmează după ultimul zi al perioadei tale menstruale sau înainte de a comienței următoare. Cuando esto sucede, una persona puede notar manchas marrones claras en su ropa interior o un flujo abundente que se asemeja a un periodo regular.En este articol, analizăm posibile cauze de sânge între perioade, cum putem prevedea manșile și cuantul nostru un médico. “, El término médico para sangrado entre periodos es metrorragia. También se conoce como manchado o sangrado intermenstrual.,” El ciclo menstrual se refera în timp între primul zi al unui perioadă și primul zile al următorului.

El ciclo normalmente dură între 25 și 30 de zile, dar poate dura mai mult sau mai puțin.Un perioadă se refera în momentul în care o femeie sânge fiecare mes, care în general durează între 2 și 7 zile. Los periodos son diferentes en cada mujer. “, Hay una variedad de razones para el sangrado entre periodos:,” Los anticonceptivos hormonales son una causa común de sangrado vaginal entre periodos. Si los anticonceptivos son la causa del sangrado irregular, generalmente ocurre durante los primeros 3 meses de usarlos. “, Câteva exemple de anticonceptive hormonale includ:,” Si el sangrado între perioade este foarte abundent sau durează mai mult de 3 luni, ar putea fi o bună idea buscar asesoría médica. Cambiar a un method anticonceptivo alternativo suele detener el sangrado intermenstrual.El sangrado between periodos can ocurrir si una person no to take su anticonceptivo hormonal de acuerdo with the instructions. De exemplu, o femeie poate omite su píldora anticonceptiva sau a avea o problemă cu un parche anticonceptiv. Esto a veces puede causar manchado. “, El uso de anticonceptivos de emergencia también puede causar sangrado. Esto aplica a dos dos métodos anticonceptivos de emergencia: la píldora del día después y el DIU.,” Algunas mujeres experimentan manchas little time after de quedar embarazadas, care marcan el moment en que el óvulo fertilizat se implanta în revestimentul ultimului. A esto se le conoce como sangrado de implantación. También pueden sentir un cólico ligero en el útero.El sangrado entre periodos menstruales es un signal temprana de un aborto espontáneo. Un avort spontaneu poate apărea în orice moment în timpul embarcării, inclusiv înainte de a fi o femeie separată care este embarazată.Muchas femei experimentează o mică cantitate de sânge după o întrerupere sau avort. El manchado poate dura câteva săptămâni după ce a trecut la un proces într-o clinică sau să ia píldora abortivă. Dacă sangratul este foarte abundent, este necesar să caut ajutor medical.Algunas infecții de transmitere sexuală (ITS) pot cauza sangrado vaginal.

Un ejemplo típico es la clamidia. În plus de provoca manșe între perioade, clamidia poate provoca sânge în timpul sau după relațiile sexuale.Si pielea sau el tejido de la vagina sufre un daño, poate sânge. La forma más común de que esto suceda es durante las relaciones sexuales por penetración. Este mult mai probabil dacă ai resecvență vaginală. Corpul produce un lubrifiant natural, care se pregătește în vagin pentru sex pentru penetrare. Son many the factores that can cause causing resequedad vaginal, incluyendo the missing of excitation, the changes in the niveles hormonales due to the menopausia, the diabetes or the treatment of cáncer. “, La menopausia se întâmplă în general între 45 și 55 de ani. Está marcada como el momento en que una mujer ha dejado de tener períodos durante un año., “La perimenopausia este timpul anterior la menopausia.

Puede durar hasta 10 años, lapso durante el cual los niveles hormonales en el cuerpo cambian.Los niveles hormonales suelen ser inestables durante la perimenopausia. Esto puede causar periodos irregulares, manchado y sangrado abundante.Los pólipos son pequeños crecimientos. Se pueden desarrollar en el útero o en el cuello uterino o cérvix, care este partea care divide la vagina și el útero. In some cases, los pólipos can cause a sangrado y es possible that sea necesario extirparlos.En the majoritate of the cases, el sangrado between periodos no es motiv de preocupation. Sin embargo, el sangrado vaginal puede ser síntoma de ciertos types de cáncer. El cáncer cervical poate afecta femeile de orice vârstă. Es más común en mujeres sexualmente activas entre los 30 y 45 años.El primer síntoma de cáncer cervical suele ser el sangrado între perioade sau după de relațiile sexuale. Otras señales tempranas includ dolor o incomodidad al tener relaciones sexuales, o flujo vaginal con olor desagradable.El cáncer uterino o cáncer de útero tiende a ocurrir en mujeres mayores de 50 años. El sangrado vaginal también es un síntoma temprano de este tipo de cáncer, especialmente si ocurre after de la menopausia.El cáncer uterino afectează în principal la femeile pe care le-a ajuns la menopausia.

Esto significa que sus períodos han cesado. Por esta razón, cualquier sangrado vaginal după menopausia trebuie să se considere inusual.Cuando una mujer no ha llegado a la menopausia, poate avea sangrado între perioade. A veces, el sangrado es más abundante de lo habitual. Los síntomas menos comunes includ dolor durante las relaciones sexuales o dolor en el abdomen.El síndrome de ovario poliquístico (SOP) este o afecțiune care poate cauza perioade neregulate, așa cum sânge ligerul între perioade. Alte simptome ale SOP includ probleme de fertilitate, creștere de greutate și piele grasă sau acné.Las afecțiuni cronice care afectează ultimul, ca endometrioza o adenomioză, pot cauza sangrado sau manșa între perioade. Sunt afecțiuni și pot cauza perioade menstruale abundente sau dureroase, așa cum sunt colici între perioade.Si sangratul vaginal între perioade este abundent sau persistent, este necesar să caute ajutor medical.Presta atenție la orice altul síntoma relaționat cu manșa între perioade, deoarece asta poate ajuta la medic la diagnosticarea unei afecțiuni sau subyacente.Si o femeie a început recent să ia un anticonceptiv hormonal, el poate să dispară după 3 la 6 luni. De nu este așa, atunci este necesar să se consulte la medic care te-a recetat.

Este posibil să se indice un alt metod anticonceptiv pentru a evita această problemă.Las ITS son contagiosas y pueden causar problemas de salud a largo plazo. Dacă o persoană suspectează că are sânge vaginal datorită unei ITS, trebuie să se consulte un medic profesional pentru care să se testeze realitatea și le tratament. Majoritatea de la ITS son curables, în general cu antibiotici.El tratament depinde de cauza subyacente. Tomar nota de cuándo ocurre el sangrado, su duración y cuánta sangre se pierde poate ajuta la medic la diagnosticarea unei cauze.Con la proba de cancer cervical, cunoscut ca examen de detecție o probă de Papanicolaou, se cuprinde și există ceva inusual în tejido del cuello uterino. La Sociedad Americana contra el Cáncer recomienda que las mujeres comiencen las pruebas de detección de cáncer cervical a la edad de 21 años. “, Los pequeños desgarres y el sangrado pueden ser causados ​​por daños en la piel reseca de la vagina. Utilizați un lubrifiant artificial și atinge excitația înainte de penetrare poate evita daños în vagina în timpul activității sexuale., “No hay cura para el SOP, pero es posible controla los síntomas. El tratamiento puede incluir perder peso, tomar anticonceptivos hormonales y use tratamientos metabólicos. “, El sangrado vaginal entre periodos can cause a ansiedad o estrés. De asemenea, ar putea fi dureros sau incomod dependent de cauza.” ca o ITS, trebuie să cauți tratamentul cât mai curând posibil. În cazuri grave, o ITS poate crea probleme cu fertilitatea. “, Un diagnostic temprano de cáncer mărește posibilitățile căruia tratamentul sea exitoso și persoana se recuperează., Las razones more comunes for the sangrado vaginal entre periodos son the anticonceptivos hormonales o modificările legate de menopauzie., La testul regulat al cancerului cervical este o parte esențială a atenției medicale preventive care poate ajuta să găsesc celule inusuales de forma temprana., Prestar atenție la orice altul síntoma și căutați medicul poate ajuta medicul un diagnostic sau descărcare a unei posibile probleme de sănătate., Citește articolul în engleză, „CBD cu spectru larg conține alte cannabinoide găsite în planta de canabis, cum ar fi CBN, și terpențe, dar de obicei nu conține THC, deși urme … Artrita psoriazică se poate dezvolta la orice vârstă, iar cercetătorii încearcă să stabilească modul în care vârsta de debut afectează simptomele și tratamentul. Aflați … “, Unii cercetători au legat artrita psoriazică (PSA) și tratamentele sale de un risc crescut de apariție a unor tipuri de cancer. Aflați mai multe despre PsA și …,” Microbiomul cuprinde bacterii bune și rele, ciuperci și multe altele.

Aflați despre modul în care microbiomul poate influența dezvoltarea artritei psoriazice … Artrita psoriazică (PSA) poate duce la dureri articulare și mobilitate limitată, ceea ce poate face exercițiul dificil. Aflați despre exercițiile pentru PsA aici. “,” Experiența travaliului variază de la persoană la persoană. Majoritatea oamenilor parcurg aceleași etape, deși lungimea fiecărei etape poate diferi. Acest articol analizează la ce să ne așteptăm în fiecare dintre etape și cum o persoană poate spune că începe travaliul.